Home >

 

 

 

Üdvözöljük weboldalunkon!

“Ha nem repülhetsz, fuss! Ha nem futhatsz, menj!
Ha nem mehetsz, csússz! De bárhogy is legyen: mozogj!”

/Ifjabb dr. Martin Luther King/

Ennek a gondolatnak a tükrében született meg Ritter Emőke artistaművész ötlete egy rendhagyó mozgásstúdió megnyitásáról azzal a céllal, hogy egy izgalmas világ szépségét és annak az emberi testre gyakorolt látványos hatásait megismertesse a mozogni vágyókkal. Emőke évekig járta a nemzetközi cirkusz és varieté világát, többek között a híres Monte-Carlói Cirkusz Fesztiválon is nagy sikerrel szerepelt.
A sokéves, különféle mozgásformákban szerzett tapasztalatai alapján a közelmúltban Székesfehérváron megnyitotta egyedülálló FlyFitness stúdióját, ahol a már bevált és népszerű mozgásformák mellett a levegőben is és akár fejjel lefelé lógva tarthatjuk formában testünket és szellemünket.
A választható mozgásformák különlegesek és hatékonyak, többek között megtalálható a napjainkban rendkívüli népszerűségnek örvendő rúdtánc. Kiemelkedő szerepet kap az egészen új, cirkusz világából eredő LEBEGŐ JÓGA, amely egyesíti a jógát és a légtornász gyakorlatokat, ötvözve mindezt a tánc és a gimnasztika elemeivel. Az órák különlegessége az, hogy mindezt a levegőben, szinte lebegve végezhetjük. Az Egyesült Államokban egy csapásra népszerű lett, a „The New Yorker” című magazin az év legjobb új fitness programjaként jellemezte.