Lebegő pilates

Home > Lebegő nyújtás és pilates

Lebegő pilates

 

Lebegő nyújtás:

Egész nap a számítógépet előtt ülsz? Gyakran érzed magad fáradtnak és levertnek napközben? Akkor ez a mozgásforma a tökéletes neked!
Az órán a vázizmokat, hát környékét nyújtjuk, csípő tágító-nyújtó gyakorlatokat végzünk. Az egész tested izomzata nyúlik és erősödik, miközben a lebegő függőágy segítségével levesszük a terhelést az ízületeidről. Az inverz pózok hatására a csigolyák eltávolodnak egymástól, amely csökkenti a nyak és derék környékén jelentkező fájdalmat, sőt még egy-két centimétert nyúlsz is az óra végére és másnapra valóban repülni lesz kedved.
Mindkét nemnek egyaránt, ülőmunkát végzőknek kifejezetten ajánlott!                   

Felszerelés: testhezálló nadrág és felső, mezítláb, törölköző, víz

Lebegő pilates:

Egy olyan edzésforma, amivel nemcsak hogy több kalóriát égethetsz, mint egy kardió edzésen, de még izomzatod is erősödik.A funkcionális tréning – így a fly-power edzés – stabil és terhelhető izomzatot épít tömegnövelés helyett, miközben a test természetes képességeit fejleszti. Az edzés középpontba helyezi a core izmok fejlesztését (az ágyéki gerincszakasz körül lévő izomhurok), amely izomcsoport a test erőközpontja és gerinc stabilizálója.A  tréning az ízületeket és izmokat rengeteg variációban átmozgatja, esztétikus izomzatot hoz létre, fejleszti az egyensúlyérzéket és az állóképességet. Összességében teljesítményünk javul, a hétköznapokban funkcionálisabban működik.Lényege, hogy az ember a saját testsúlyát használja az edzés során, a lebegő függőágy segítségével pedig könnyítünk az ízületek terhelésén. Az órát alapos nyújtással és relaxálással zárjuk. Felszerelés: testhezálló nadrág és felső, mezítláb, törölköző, víz